Hemsidan är under uppbyggnad - ha tålamod
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spinndisc FrisbeeKlubb
Fotboll

Gehrisch Sommar Tour 2024!
 
Klasser som erbjuds 2024 är:
MPO, FPO, MA2, MA3, MA4, Fa2, Fa4 & MJ18 (Rating enligt PDGA).
 
Pass. Har man ingen rating spelar man MA3 sin första tävling.
Priser i form av presentkort och pokaler kommer vara till samtliga klasser i totalen, (5% av varje deltävling går hit). De 6 bästa deltävlingarna räknas till totalen. 

Vi kommer dela ut cash till pro-klasserna på 9/10 av 11 deltävlingar. Då vi inte erbjuder MP40 i år och gärna vill motivera folk att ta steget från ma2 till MPO, kommer vi dela ut cash till ca topp 40% varje deltävling i pro-klasserna.

Pris: 300kr + tjing 15kr avgift, greenfee tillkommer på de banor som har detta.

Vid lika i totalen (gäller topp 3 platser) är det antalet vinster, sen andraplatser som räknas. Är det fortfarande lika är det särspel på finaldagen i Åkeslund! Kan man ej delta har man förlorat särspelet.
Anmälan kommer öppna en månad innan varje deltävling och ni med Tourpass har förtur och får en länk via mail eller messenger innan anmälan öppnar.

Tack till alla klubbar som valt att hålla i en deltävling i år, vi ser fram emot en grym säsong tillsammans på banan. Vi har som mål att arrangera några GULD-event under året som kommer att ha added cash och extra fina priser.

Tour översikt
https://tjing.se/tour/c754a8f8-a87e-4034-9a58-03c853b6f34b/events
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 01/03 11:19 
 
Sponsorer
Medlemsförmåner