Hemsidan är under uppbyggnad - ha tålamod
Spinndisc FrisbeeKlubb

2024-03-12 22:06

-Sponsras av Nordic Discgolf och Tjing-

Vi är otroligt glada att 2024 är ett WGE-år (Women’s global event) ❤️‍🔥
2022 anordnade vi det första WGE-only-eventet någonsin i Sverige och det var magiskt!

I år tävlar vi den 19 maj på Åkeslund utanför Hörby!
WGE är en tävling som PDGA anordnar för kvinnor över hela världen. Syftet med WGE är att lyfta fram kvinnorna i sporten, få in fler och visa hur kul det är att spela och tävla.
Så, hur går det till?
Alla tävlar i sina individuella tävlingar under samma helg, över HELA VÄRLDEN 🤯
Under tävlingen får du en poäng baserat på hur du spelar under rundan. Det är med den poängen du sen tävlar mot restan av världen.
Under WGE så erbjuds alla 23 Dam-divisioner! Eftersom vi tävlar mot alla så spelar det ingen roll om du är ensam i din divison på Tjejer Jagar Kedjor, det kommer finnas andra tjejer i samma divison på andra platser i världen!
I anmälningsavgiften ingår WGE-spelarpaket på ett värde över 900 kronor.
OBS! För garanterat spelarpaket sker anmälan senast 20 mars. Detta för att säkra att paketen kommer fram i tid🫶
Pris i alla klasser sponsrat av Nordic Discgolf! (Hamnar man i toppen globalt får man också pris av PDGA)
ALLA damklasser erbjuds.
Mer info om klasserna på: https://www.pdga.com/divisions
Juniorklasser <12 år spelar 1 runda.

Avanmälningar återbetalas (minus tjings avgift) fram till 12 maj. Avanmälan efter 12 maj återbetalas inte. Anmälan sker i tjing och stänger 17 Maj 20.00

PDGA-medlemskap krävs INTE

Hem, 01/03 11:19