Hemsidan är under uppbyggnad - ha tålamod
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spinndisc FrisbeeKlubb
Fotboll

Spinndiscen 2024

Anmälan

Anmälan öppnar kl 12 på söndagen innan och stänger 2 timmar innan spelstart så att vi hinner stämma av anmälningarna mot vår medlemslista. Både anmälan och avanmälan görs digitalt i Tjing.


Skapa ett konto i Tjing redan idag så du är förberedd!

Senast 15 minuter innan spelstart blir du tilldelad en grupp med starthål där du sedan kan värma upp inför rundan. Se till att dubbelkolla ditt starthål innan rundan börjar om vi behöver göra ändringar pga. sena avhopp. Observera att spelstart kan tidigareläggas tidigt och sent på säsongen för att vi ska hinna spela innan mörkret. Följ informationen på Facebook, Discord och i Tjing som kommer inför varje Spinndisc.

Vet du att du har fått förhinder ska du avanmäla dig för att göra plats för andra som vill spela. Ett resultat på fyra kast över par registreras på de hål man eventuellt missar i början om man är sen. Blir man försenad kan det vara lämpligt att skriva antingen direkt till någon i din grupp eller i kanalen #spinndiscen-pro resp #spinndiscen-amatör på klubbens Discordserver att man är på väg så att gruppen vet om det.

Spelet

Vi spelar efter pdga:s regler så se till att hjälpas åt inom gruppen om ni är osäkra på någon regel. Självklart spelar vi först och främst för att ha roligt, men Spinndiscen ses av många som träning i att tävla. Deltagare ska känna att de kan komma till rundan och fokusera på att prestera utifrån deras egna förutsättningar.

Samling före och efter rundan är frivillig, men nyttig information kan ges inför rundan. I Tjing kan du senast 15 minuter innan spelstart se vilket ditt starthål är, så du kan ta dig direkt dit om du inte vill eller hinner vara med på samlingen.

Schema Spinndiscen 2024
2024-03-27 15:54
 
Spinndiscen startar i April
2024-03-17 20:37

Schema kommer snart

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 01/03 11:19 
 
Sponsorer
Medlemsförmåner