Hemsidan är under uppbyggnad - ha tålamod
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spinndisc FrisbeeKlubb
Fotboll

St Hans är Spinndiscs mest utmanande bana, byggd i samarbete med Lunds Kommun och Riksidrottsförbundet. Banan är designad av Latitude 64 i samråd med Spinndisc. Joakim Dahlén har skött banutveckling/projektledning. Utkasten består av 2x4 meter stora konstgräsrutor med ekramar som är upphöjda från marken. Banan bjuder på varierad terräng, öppna gräsytor, trånga skogshål, kraftiga höjdskillnader och fantastiska vyer.

Utkast

Det finns tre stycken olika utkast på ST hans.
Röd (kortast) markerat med 2 stenar i marken
Vit (mellan) markerat med 6st stora stenar eller konstgräs i marknivå
Blå (längsta) stora konstgräsutkast.
Röd tee är lite enklare och kortare hål om man tycker att ordinarie bana är för lång och krävande. Kasta ut bakom stenarna, stå inte på dem när ni kastar. De flesta ligger på en mer eller mindre rak linje mellan ordinarie utkast och korg.

Banrekord

Blå-tee: 48 Hugo Fröjdlund St hans Open 2022-08-13
Blå-tee: 48 Johan Larsson, Spinndiscen 2023-06-19

Röd tee: 42 Rafal Blazczyk, Röd Spinndisc 2016-04-14 

Faciliteter

Banan ligger nära Fäladstorget med matbutik och pizzeria. Närmaste toaletterna i dagsläget finns på McDonalds Norra Fäladen. Vi jobbar på att få toaletter till St Hansområdet.

Hitta till banan

Hitta hit Sankt Hans backar, Norra Fäladen, Lund
Hål 1 i google maps

 

Lämplig parkering finns vid sydöstra hörnet av banan samt, utanför skoltid på Fäladsskolan. Det finns även en parkering vid västra sidan, i närheten av utkast 9 (infart från ringleden).

Översiktskarta + Hålkartor
2024-03-15 14:08

Fler bilder (+9) >>
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 01/03 11:19 
 
Sponsorer
Medlemsförmåner