Hemsidan är under uppbyggnad - ha tålamod
Spinndisc FrisbeeKlubb

Medlemskap

Spinndisc FK är en politiskt obunden förening som grundades 2005 i samband med byggandet av Bulltofta discgolfbana i Malmö. Klubben hade då fem medlemmar.  Sedan starten har klubben vuxit till över 400 medlemmar och klubben har nu 6 st banor, 2 i Malmö, 2 i Lund och 2 på romeleåsen.

Regelbundna mindre tävlingar (kallade Spinndiscen) anordnas på våra banor varje vecka under sommarhalvåret. Klubben brukar också anordna en större (inter)nationell tävling varje år.

Genom att bli medlem hjälper du klubben att växa vilket ger oss (och dig) mer inflytande, mer resurser, och större möjligheter att investera i våra banor och framtida projekt! Större delen av medlemsavgiften går till underhåll av våra banor.

Sporten växer mer än någonsin och det finns massor av idéer på olika satsningar i klubben. Ditt bidrag är viktigt för göra dem verklighet och vidareutveckla verksamheten.

Discgolf i Spinndisc FK blir roligare och du lär dig snabbare då du kommer att få massa tips och inspiration från klubbens mer erfarna spelare. Att bli medlem i Spinndisc FK kostar 250:- per år och berättigar dig bland annat rabatt hos ett antal discåterförsäljare och att vara med på:

• Spinndiscen (måndagkvällar)
  • Klubbresan
  • Klubbfesten
  • Klubbmästerskapet
  • Träningar
  • Sanktionerade tävlingar (onsdagstouren)
  • och mycket mer...

Medlemsförmåner