• Skånes största discgolfklubb!

  Skånes största discgolfklubb!

  Discgolf i Malmö & Lund

  Bli medlem nu

 • Välkommen till Spinndisc FK!

  Välkommen till Spinndisc FK!

  Discgolf i Malmö & Lund

  Bli medlem nu

Ange e-postadressen som är knuten till dina inloggningsuppgifter. En verifieringskod kommer att skickas till dig. När du fått verifieringskoden kommer du att ha möjlighet att återställa ditt lösenord.

(frivilligt)

Med hjälp av Proaktify så får du ett verktyg fyllt med över 100+ träningsprogram för en aktiv livsstil där du hittar specialdesignade program för dig som vill bli bättre på discgolf. Använd ditt friskvårdsbidrag till att beställa Proaktify.

Genom att beställa vår egen version av Proaktify så får vi i Spinndisc FK varje
månad en förtjänst som går till att underhålla och utveckla våra discgolfbanor
och verksamhet.

Till Proaktify

Som klubbmedlem har du rabatt hos DISCSPORT.SE. Rabatten är 15kr/disk. Klubbmedlemar har även 15kr rabatt per disc hos https://www.nordicdiscgolf.se/ samt bra priser på discar hos ett flertal lokala sportaffärer.

Medlemsförmåner

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Till Gräsroten

Senaste nytt från Spinndisc FK

Juniorträning

Spinndisc FK har den stora glädjen att kunna erbjuda klubbens alla juniorer gratis träning i discgolf under september. Även icke-medlemmar är välkomna att prova på träningen.

Läs mer

Vipan delvis avstängd

Hål 1, 2, 3 och 4 på Vipan discgolfbana är avstängda pga. grävarbeten och beräknas åter vara spelbara efter sommaren.

Läs mer

Discmania partner till Romele Disc Golf Arena!

Spinndisc FK och Romele Disc golf arena kan stolt presentera Discmania som partner! Sponsoravtalet gäller till och med 2024 och utgör en viktig del av finansieringen av det som bl.a. kommer innebära Skandinaviens första discgolfarena anpassad för barn och ungdomar med fysisk- respektive intellektuell funktionsvariation .

Christopher Overton, Partneransvarig Spinndisc: "Vi är otroligt glada att Discmania och Spin 18 väljer att gå in som partner i Romele-projektet! I Discmania får vi en stark och professionell partner, där vi gemensamt kan utväxla idéer och erfarenheter kring framför allt Romele Funkisarena, för att skapa en stark benchmark för hur framtidens parasportanpassade discgolfbanor ska formas."

Läs mer

Världsnyheter Discgolf