Spinndisc Bull Challenge

Tävlingen spelas den 10/8 på Bulltoftabanan (svart slinga) i Malmö. (Svart slinga innebär att istället för hål 7 och 8 spelas hål X1 som är tee 7 till korg 8, en förlängning av hål 14, hål X2 som ligger efter hål 14 samt mandatory på hål 18.)

Tävlingen avgörs genom matchspel (utan hcp), där varje hål kan vinnas, förloras eller delas; den spelare som vinner flest hål vinner matcherna. Tävlingen inleds med ett poolspel med 2-3 matcher om 6 hål och därefter cupspel med 3-4 placeringsmatcher om 9 hål för alla spelare. Gruppsegrarna och tvåorna avancerar till A-slutspel (placeringarna 1-16), medan övriga spelar B-slutspel (placeringarna 17-32). Om startfältet inte blir fullt, så kan även en del av de bästa treorna komma att spela A-slutspel.

Gruppindelningen på förmiddagen grundar sig på en seedningslista, där spelarna sorteras utifrån pdga-rating. Spelarna med högst rating är seedade och placeras (med inslag av lottning) ut i respektive pool (en spelare per pool). Därefter lottas lika många av de nästkommande spelarna på seedningslistan in i respektive pool osv. Pdga-rating är givetvis inget krav, saknar man rating så lottas man in efter spelarna med rating.

Antalet spelare är begränsat till max 32 stycken, så anmäl dig gärna i god tid för att vara säker på en plats!

Spinndisc FK arrangerar tävlingen och TD:ar är Torbjörn Ferm och Christian Björneland. Eventuella frågor eller avanmälan mailas till TD. Maila TD här

Bankarta - Svart slinga:

Discsport Webshop

Samtliga klubbmedlemmar är nu registrerade för rabatt hos discsport.se med samma emailadress som angavs vid registrering till klubben. Rabatten är 10kr/disc, och dras av först vid expediering.

Plusgiro 43 95 15-8 (Anmälan görs här)

TD
Torbjörn Ferm