Skriv ut
PDF

Välkomna till SM 2016 på Bulltofta/St Hans den 18-21 augusti!

 
Tävlingen spelas den 19-21 Augusti på Bulltoftabanan i Malmö och på St Hans backar i Lund. Finalrundan spelas på Bulltofta på söndagen.
 
Spinndisc FK arrangerar tävlingen och TD är Magnus Ellström och Christian Björneland. Frågor om anmälan/avanmälan skickas till förbundet på adress: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Andra frågor mailas till TD, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .
 
Just nu jagar vi sponsorer, planerar logistik, letar matleverantörer, rekryterar funktionärer, skapar hål och bankartor, designar logotyper och fintrimmar banorna, allt för att ge er deltagare den bästa tävlingen vi i Spinndisc FK kan arrangera.

Tänker ni delta i tävlingen eller bara vill hålla er uppdaterade på vad som händer genom text och bilder så gå med i Facebook eventet här: DiscgolfSM2016

Hjälp oss att bygga upp hype:n inför årets SM genom att tagga #DiscgolfSM2016 när ni postar bilder på era sociala nätverk. Det kan vara allt från bilder på era hemmabanor när ni är ute och tränar till resebilder när ni åker ner till Malmö. Vi kommer posta bilder med denna tagg från våra banarbetardagar där vi förbättrar/förändrar banorna inför SM 2016.

Mer information hittar ni under respektive länk i menyn till vänster.
 
 
 

Bra att veta

TD

St Hans - Magnus Ellström
tel: 0702-962705
email: magnusellstrom@gmail.com


BulltoftaChristian Björneland
tel: 0739-979419
email: christian.bjorneland@gmail.com