Discmania partner till Romele Disc Golf Arena!

Spinndisc FK och Romele Disc golf arena kan stolt presentera Discmania som partner! Sponsoravtalet gäller till och med 2024 och utgör en viktig del av finansieringen av det som bl.a. kommer innebära Skandinaviens första discgolfarena anpassad för barn och ungdomar med fysisk- respektive intellektuell funktionsvariation .

Christopher Overton, Partneransvarig Spinndisc: "Vi är otroligt glada att Discmania och Spin 18 väljer att gå in som partner i Romele-projektet! I Discmania får vi en stark och professionell partner, där vi gemensamt kan utväxla idéer och erfarenheter kring framför allt Romele Funkisarena, för att skapa en stark benchmark för hur framtidens parasportanpassade discgolfbanor ska formas."

Lars Jansson, DiscGolfPark Manager Sverige: "Vi ser verkligen ett stort värde att få vara en del av Romele Disc Golf Arena. Vi ser fram emot att få vara nära delaktiga i Romele Funkisarena – ett projekt som bryter ny mark inom discgolfen och som blir det första verkliga exemplet som stödjer Svenska discgolfförbundets ambition att göra vår idrott parasportanpassad!"

Mer info finns på www.romelediscgolf.se