Bulltofta DGB - 18 Hål

Skrivet av Henrik Andersson on 6 september 2011.

Banan

Bulltofta är klubbens äldsta discgolfbana och anlades 2006. På banan har klubben annordnat bland annat Lag- och Par-SM, SMTD, DNT och DM. Banan erbjuder både tighta skogshål, öppna parkhål och kuperade hål. Banan har två utkast, vit tee och röd nybörjartee, vissa hål har även en svart tee. De vita utkasten består av konstgräs (utom på hål 14 där konstgräset ligger på svart tee) och de röda består av en mindre cementplatta. Gräset klipps ungefär varannan vecka av kommunen.

Banrekord:

Svart slinga (X1 + X2 + svart 14): 47 kast, Dennis Ewald, Vintertouren 2013-10-06

Vit tee: 46 kast, Arne Mejlholm, Spinndiscen 2012-07-09

Röd tee: 42 kast, Mikael Forslund, Röd November, 2012-11-24

Faciliteter

Banan ligger bredvid bulltofta motionscenter där man kan använda toaletter, fylla på vatten och köpa lättare förtäring. På mindre än 5 minuters gångavstånd ligger också Burger King, ST1, Coop, Sibylla och XXXLutz.

Bulltofta motionscenter

Film Bulltofta hål 1-9

Cederströmsgatan 6, 212 39 Malmö

Karta

Totallängd svart: 1837m (karta finns längre ned på sidan, banpar svart slinga är 58)

Totallängd vit: 1736m

Totallängd röd: 1203m

Länk till större karta med scorecard

Discsport Webshop

Samtliga klubbmedlemmar är nu registrerade för rabatt hos discsport.se med samma emailadress som angavs vid registrering till klubben. Rabatten är 10kr/disc, och dras av först vid expediering.

Stöd SpinndiscFK när du spelar